Hey Desika,

In your yt-hg directory, is there a file called rockstar.cfg?  And if so, does it point to where rockstar has been installed?  If so, you may just need to run "python setup.py develop" again.  If not, you'll need to add that file containing just the path to rockstar.  For example, I get:
cat rockstar.cfg
/Users/britton/Documents/work/yt/yt-x86_64/src/rockstar

Britton

On Mon, Nov 24, 2014 at 4:47 PM, Desika Narayanan <dnarayan@haverford.edu> wrote:
Hey Britton,

Thanks for this - unfortunately it doesn't seem to work.  I have (for a mac  os x mavericks):

(yt-x86_64)thundersnow:~ desika$ echo $LD_LIBRARY_PATH
/Users/desika/yt-x86_64/lib:/Users/desika/yt-x86_64/src/yt-hg/yt/analysis_modules/halo_finding/rockstar/:/Users/desika/yt-x86_64/src/rockstar/:/opt/gsl/lib/:

(yt-x86_64)thundersnow:~ desika$ echo $DYLD_LIBRARY_PATH
/Users/desika/yt-x86_64/src/yt-hg/yt/analysis_modules/halo_finding/rockstar/:/desika/yt-x86_64/src/rockstar/

and end up with the same error (re-linked just in case) - http://paste.yt-project.org/show/5225/

thanks
-d


On Mon, Nov 24, 2014 at 11:33 AM, Britton Smith <brittonsmith@gmail.com> wrote:
Hi Desika,

Your installation is most likely fine.  There could be two issues here.  First, librockstar doesn't get put into yt's lib directory by default, so you might have to also add the path:
/Users/desika/yt-x86_64/src/rockstar
to your LD_LIBRARY_PATH
Second, if you are using a mac, you will need to use the variable DYLD_LIBRARY_PATH.

Let us know if that doesn't fix it.

Britton

On Mon, Nov 24, 2014 at 3:28 PM, Desika Narayanan <dnarayan@haverford.edu> wrote:
Hey All,

I'm trying to get started with basic Rockstar halo finding in yt (I typically use HOP, though current analysis requires Rockstar).    I'm having trouble with the following line:

>from yt.analysis_modules.halo_finding.rockstar.api import RockstarHaloFinder


I'm running yt 3.0 (updated this morning).  I just installed Rockstar (I think) by switching on the INST_ROCKSTAR flag in the install script to 1, and re-running the script.  To be sure, I am running in an 'activated' yt, with the following ld_library_path:

>(yt-x86_64)thundersnow:~ desika$ echo $LD_LIBRARY_PATH
/Users/desika/yt-x86_64/lib:/opt/gsl/lib:

Though I note manually adding the directory: 

/Users/desika/yt-x86_64/src/yt-hg/yt/analysis_modules/halo_finding/rockstar/  

to my ld_library_path doesn't fix the problem.  Is this symptomatic of an erroneous installation on my part?   


thanks
-desika


_______________________________________________
yt-users mailing list
yt-users@lists.spacepope.org
http://lists.spacepope.org/listinfo.cgi/yt-users-spacepope.org



_______________________________________________
yt-users mailing list
yt-users@lists.spacepope.org
http://lists.spacepope.org/listinfo.cgi/yt-users-spacepope.org



_______________________________________________
yt-users mailing list
yt-users@lists.spacepope.org
http://lists.spacepope.org/listinfo.cgi/yt-users-spacepope.org