Just an update, this seems to have been fixed in 
https://bitbucket.org/yt_analysis/yt/changeset/68227951f9b3/

Sam

On Thu, Nov 17, 2011 at 2:05 PM, Sam Skillman <samskillman@gmail.com> wrote:
Thanks, and then what about 
h5ls filename/logical\ runtime\ parameters 
It seems like it's getting an int instead of a string when searching through the parameter list.  If you have time and can log on to IRC I can talk you through some debugging with ipython that will probably speed this up quite a bit.

Thanks and sorry for the trouble,
Sam


On Thu, Nov 17, 2011 at 1:55 PM, James Guillochon <jfg@ucolick.org> wrote:
Hi Sam,

So I just copied over a dataset that is working with YT on our local cluster, and I get the same result when trying to load that file on NASA Pleiades. The simulation is not cosmological. Here are the results of h5ls:

http://paste.yt-project.org/show/1948/


On Thu, Nov 17, 2011 at 12:45 PM, Sam Skillman <samskillman@gmail.com> wrote:
Hi John,

That'd be great, as I neither have access to Pleiades or a representative FLASH dataset.  Please let us know how this ends up.  Also, James, if you could still send over the results of h5ls filename and a whether or not it's a cosmological sim, that'd be awesome.

Thanks,
Sam


On Thu, Nov 17, 2011 at 11:44 AM, John ZuHone <jzuhone@milkyway.gsfc.nasa.gov> wrote:
James, Sam,

I've seen this before too on Pleiades but have never figured it out. I am not running cosmological simulations. I would be willing to try to reproduce it and help debug it, but I'm not sure if I can get to it today.

Best,

John Z

On Nov 17, 2011, at 1:26 PM, Sam Skillman wrote:

Hi James,

This somewhat difficult to see what is going on.  Could you show us the results of h5ls filename?  I don't have a FLASH dataset to test things out on.  Also, is this a cosmological sim?  Finally, do you have a dataset similar to that one on different machine that does load?  I've got some ideas but it'll be tough to test.

If you're around and want to work through this a bit on IRC, i'll be around off and on today.

Sam

On Wed, Nov 16, 2011 at 7:00 PM, James Guillochon <jfg@ucolick.org> wrote:
I am getting a failure in the "load" statement when trying to run YT on NASA Pleiades. It seems that it is having problems with the numpy package. Here is the traceback:

http://paste.yt-project.org/show/1947/

My script is just:

from yt.mods import *
load('filename')

Any ideas?

--
James Guillochon
Department of Astronomy & Astrophysics
University of California, Santa Cruz
jfg@ucolick.org

_______________________________________________
yt-users mailing list
yt-users@lists.spacepope.org
http://lists.spacepope.org/listinfo.cgi/yt-users-spacepope.org


_______________________________________________
yt-users mailing list
yt-users@lists.spacepope.org
http://lists.spacepope.org/listinfo.cgi/yt-users-spacepope.org


_______________________________________________
yt-users mailing list
yt-users@lists.spacepope.org
http://lists.spacepope.org/listinfo.cgi/yt-users-spacepope.org



_______________________________________________
yt-users mailing list
yt-users@lists.spacepope.org
http://lists.spacepope.org/listinfo.cgi/yt-users-spacepope.org




--
James Guillochon
Department of Astronomy & Astrophysics
University of California, Santa Cruz
jfg@ucolick.org

_______________________________________________
yt-users mailing list
yt-users@lists.spacepope.org
http://lists.spacepope.org/listinfo.cgi/yt-users-spacepope.org