[C++-sig] 2 Problems in build

David LeBlanc whisper at oz.net
Fri May 10 02:02:53 CEST 2002

mpl fuss: only that you said I needed it.

WRT the build problems, I did set all the environment variables as indicated
and yet, the defaults from the jam file where what jam displayed before it
massively failed on all the targets due to tools not being found. That
problem went away when I changed the defaults in the python and msvc-tools
jam files. I didn't/don't know what else to try.

David LeBlanc
Seattle, WA USA

> -----Original Message-----
> From: c++-sig-admin at python.org [mailto:c++-sig-admin at python.org]On
> Behalf Of David Abrahams
> Sent: Thursday, May 09, 2002 16:31
> To: c++-sig at python.org
> Subject: Re: [C++-sig] 2 Problems in build
> ----- Original Message -----
> From: "David LeBlanc" <whisper at oz.net>
> > Jam does not seem to find the environment variables I set in the console
> > where I was trying to build boost.
> That's a misdiagnosis of whatever problem you are having.
> > I found (as I recall finding before) that
> > I have to hand edit the python.jam and msvc-tools.jam files to point to
> the
> > actual location(s) of vc and python root directories before jam will do
> it's
> > thing.
> I can't give you any support with building if you do it that way, though.
> > I guess I did remember enough, since I got the debug version built and
> the
> > release version is building as I type. I'm curious to know what the fuss
> > is/was about mpl, since I don't see anything built with that name... ?
> What fuss?
> _______________________________________________
> C++-sig mailing list
> C++-sig at python.org
> http://mail.python.org/mailman/listinfo/c++-sig

More information about the Cplusplus-sig mailing list