[Expat-bugs] [ expat-Bugs-3198241 ] xmlwf does not return an appropriate status code when errors

SourceForge.net noreply at sourceforge.net
Sat Mar 3 21:02:29 CET 2012


Bugs item #3198241, was opened at 2011-03-03 00:43
Message generated for change (Comment added) made by kwaclaw
You can respond by visiting: 
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=110127&aid=3198241&group_id=10127

Please note that this message will contain a full copy of the comment thread,
including the initial issue submission, for this request,
not just the latest update.
Category: None
Group: None
>Status: Closed
>Resolution: Duplicate
Priority: 5
Private: No
Submitted By: Olivier Salaun (cru-ct)
>Assigned to: Karl Waclawek (kwaclaw)
Summary: xmlwf does not return an appropriate status code when errors

Initial Comment:
I'm using expat 1.95.8 on Red Hat Enterprise Linux Server release 5.6.
We are using the RPM.

While running xmlwf from a script, I noticed that checking the return code does not allow detecting errors. It seems that xmlwf always return 0 even when error occur while checking a file.

----------------------------------------------------------------------

>Comment By: Karl Waclawek (kwaclaw)
Date: 2012-03-03 12:02

Message:
Seems to be a duplicate of bug #2517938, which is fixed now.

----------------------------------------------------------------------

You can respond by visiting: 
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=110127&aid=3198241&group_id=10127


More information about the Expat-bugs mailing list