[IronPython] loading an image in silverlight, in xaml, from the .xap

Jimmy Schementi Jimmy.Schementi at microsoft.com
Thu Jul 31 10:39:42 CEST 2008



You're definitely not doing anything wrong. Here's a repro of your issue:


The crazy thing is this only repros in Firefox3, and is perfectly fine in IE8! Even crazier, I just made a C# project with the Silverlight VS tools, and it worked both in FF3 and IE8, ugh. There's nothing fundamentally different about the 2, so I'm a little confused. I'm trying to make a minimal C# repro and figure out who to blame, me or the SL team. =P


> -----Original Message-----
> From: users-bounces at lists.ironpython.com [mailto:users-
> bounces at lists.ironpython.com] On Behalf Of Dan Eloff
> Sent: Friday, July 11, 2008 11:53 PM
> To: Discussion of IronPython
> Subject: [IronPython] loading an image in silverlight, in xaml, from
> the .xap
> I cannot load an image from in the xap file via uri.
> This one has been bugging me for a long time now. I think it must have
> something to do with a difference between a Chiron xap and a VS built
> xap.
> Could someone on the silverlight team (Jimmy!) please take a look at
> the demo project and tell me what I'm doing wrong?
> http://silverlight.net/forums/t/17003.aspx
> Thanks,
> -Dan
> _______________________________________________
> Users mailing list
> Users at lists.ironpython.com
> http://lists.ironpython.com/listinfo.cgi/users-ironpython.com

More information about the Ironpython-users mailing list