[ mailman-Bugs-1100227 ] stops delivering messages

SourceForge.net noreply at sourceforge.net
Mon Jan 17 01:52:42 CET 2005


Bugs item #1100227, was opened at 2005-01-11 15:45
Message generated for change (Comment added) made by tkikuchi
You can respond by visiting: 
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=100103&aid=1100227&group_id=103

Category: mail delivery
Group: 2.1 (stable)
Status: Open
Resolution: None
Priority: 5
Submitted By: steev hise (steev23)
Assigned to: Nobody/Anonymous (nobody)
Summary: stops delivering messages

Initial Comment:
Every once in a while, at random intervals (like after
running fine for a few weeks or more), suddenly
messages stop getting sent out to all mailing lists. 
They still go to the archives, they just don't get
sent.  can't find any clues in the logs. Is this a
known bug? couldn't find one in tracker.

 Mailman Version: 2.1.5 
python sys.version     =   2.2.2 (#1, May  3 2003,
19:23:40) 
[GCC 2.96 20000731 (Red Hat Linux 7.1 2.96-81)] 

thanx,


steev at detritus.net

----------------------------------------------------------------------

>Comment By: Tokio Kikuchi (tkikuchi)
Date: 2005-01-17 00:52

Message:
Logged In: YES 
user_id=67709

Too few information to answer.
Have you checked both Mailman and MTA logs?
Are you sure all the qrunnders are running (paticularly
OutgoingRunner)? 


----------------------------------------------------------------------

You can respond by visiting: 
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=100103&aid=1100227&group_id=103


More information about the Mailman-coders mailing list