[Mailman-Developers] [ mailman-Bugs-545956 ] digest mode dont recognize latin-1

noreply@sourceforge.net noreply@sourceforge.net
Fri, 23 Aug 2002 14:29:08 -0700


Bugs item #545956, was opened at 2002-04-19 01:25
You can respond by visiting: 
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=100103&aid=545956&group_id=103

Category: None
>Group: 2.0.x
Status: Open
Resolution: Out of Date
Priority: 5
Submitted By: Veronica Loell (mindtrader)
Assigned to: Nobody/Anonymous (nobody)
Summary: digest mode dont recognize latin-1

Initial Comment:
We just started a list where we commicate in swedish and hence use  
from Latin-1. One of the members have choosen digest-mode and we have 
discovered a problem. All our mails use latin-1, and in the non-digest 
form and also in the archives all charachters are displayed 
correctly. In digest form however, the letters  are marked as 
unknown, with their hex-numbers given. 
I have tested this by 
having both digest and non-digest delivered to me, using the same 
mailer etc.

---------
Digest
---------
Date: Thu, 18 Apr 2002 07:55:22 +0200 
(W. Europe Daylight Time)
From: Veronica Loell 
<info@nakawe.se>
To: <ag-cling-
cvs@lists.sourceforge.net>
Subject: [cvs] =?ISO-8859-
1?Q?test_med_=E5=E4=F6?=

Detta =E4r bara ett test f=F6r att 
utreda problemet med latin-1 i
digestversionen. =C5=C4=D6 
=E5=E4=F6

---------
Non-digest
---------
Date: Thu, 18 Apr 2002 07:55:22 
+0200 (W. Europe Daylight Time)
From: Veronica Loell 
<info@nakawe.se>
To: ag-cling-
cvs@lists.sourceforge.net
Subject: [cvs] test med 


Detta r bara ett test fr att utreda problemet med latin-1 
i
digestversionen.  


----------------------------------------------------------------------

Comment By: Veronica Loell (mindtrader)
Date: 2002-04-24 01:16

Message:
Logged In: YES 
user_id=156789

It seems that this problem also is present when posts are held for 
approval.

----------------------------------------------------------------------

Comment By: Barry A. Warsaw (bwarsaw)
Date: 2002-04-19 14:40

Message:
Logged In: YES 
user_id=12800

Well, now I'm not positive.  Can you send a message to
mailman-developers and see what other people think?

----------------------------------------------------------------------

Comment By: Veronica Loell (mindtrader)
Date: 2002-04-19 14:04

Message:
Logged In: YES 
user_id=156789

Actually mailman does handle it perfectly, it only happens in the digest 
mode. And it is also not the header that is the problem it's the body of the 
email. But if this has been corrected I'll report it to sourceforge 
because they apperantly are using an old version. I do get plenty of email 
where the header is messed up, but the rest of the message is not.

----------------------------------------------------------------------

Comment By: Barry A. Warsaw (bwarsaw)
Date: 2002-04-19 13:53

Message:
Logged In: YES 
user_id=12800

Mailman 2.1 will correctly handle non-ascii characters in
headers.  The problem is (probably) that the addition of the
prefix breaks rfc2047 encoding of the non-ascii characters
in the Subject: header.

----------------------------------------------------------------------

Comment By: Veronica Loell (mindtrader)
Date: 2002-04-19 01:28

Message:
Logged In: YES 
user_id=156789

I forgot to say. This is the listmanager managed by Sourceforge.

----------------------------------------------------------------------

You can respond by visiting: 
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=100103&aid=545956&group_id=103