[Mailman-Users] User management bug?

Peter Bowyer peter at unica.co.uk
Mon Nov 9 23:51:00 CET 1998

-----Original Message-----
From: Scott <scott at chronis.pobox.com>
To: Farul Ghazali <farul at bigfoot.com>
Cc: mailman-users at python.org <mailman-users at python.org>
Date: 09 November 1998 22:54
Subject: Re: [Mailman-Users] User management bug?

>On Mon, Nov 09, 1998 at 03:39:59PM -0500, Farul Ghazali wrote:
>| >what web server/python version are you using?
>| I'm using Apache 1.3.0 with Python 1.5.1
>| >when you click on a chunk, does it append "?chunk=2" or something like
>| >that to the url?
>| Yes it does (as it always did) but it reloads only the first page. I've
>| tried this on multiple versions of Netscape 4 on my Mac as well as on the
>| Solaris box that runs the mailing list.
>| I don't remember when this actually happened, but if I were to guess I
>| would say that it was after I upgraded from 1.0b4 to 1.0b6.
>| Much thanks.
>| .farul
>This is strange.  If you enter the full url in the browser (with the
>?chunk= appended), then go to it, it works, but if you click on the
>url, the extra query string doesn't get passed in for some reason.
>I've not seen this behavior before.  Does anyone know what might be
>stripping the query string from a link in apache 1.3.0? I know that
>older apache's didn't pass query strings when Redirect'ing from one
>location to another, but it appears that this now works in apache.
>Is there anything that may to point to this in the web server's

Have you checked the webserver logs to make sure the correct URL is being
requested? In entirely different circumstances, I've seen a browser cache
cause simliar problems to this - it wouldn't properly reload a CGI page.


More information about the Mailman-Users mailing list