[Mailman-Users] Held mail

Robert Davidson hyla at mail.ebbs.com.au
Thu Mar 23 01:47:17 CET 2000

Hi Everyone.

We've set up Mailman on one of our servers (version 1.1) using Exim as
the mail server.

Most people can mail through fine, but a few cant, me being one of them.
The problem is that Mailman seems to think I'm not subscribed, although
I am.

My username on the PC is "puttputt", the email account I am sending from 
is "pathetic at mail.ebbs.com.au". The mail client is Netscape Comm 4.61,
the PC is also on the local network, but the same problem occurs when I'm
at home (same email client too, but a later version).

The message that Mailman holds is as so. I've put a "-" in front of some
lines since a few mail clients could mistake this as another message (seen
it happen before :)

- From pathetic at mail.ebbs.com.au Thu Mar 23 11:02:13 2000
- Received: from virtual.ebbs.com.au ([] ident=mail)
- by ecom.ebbs.com.au with esmtp (Exim 3.12 #1 (Debian))
-     id 12Xv4n-0003e3-00
-     for <ice-linux at lists.ebbs.com.au>; Thu, 23 Mar 2000 11:02:13 +1100
- Received: from quake.ebbs.com.au (mail.ebbs.com.au) []
-     by virtual.ebbs.com.au with esmtp (Exim 2.05 #1 (Debian))
-     id 12Xvfa-0001TH-00; Thu, 23 Mar 2000 11:40:14 +1100
- Sender: puttputt
- Message-ID: <38D9FD7D.B63DFB4B at mail.ebbs.com.au>
- Date: Thu, 23 Mar 2000 11:18:21 +0000
- From: Robert Davidson <pathetic at mail.ebbs.com.au>
- X-Mailer: Mozilla 4.61 [en] (X11; I; Linux 2.2.14 i586)
- X-Accept-Language: en
- MIME-Version: 1.0
- To: ice-linux at lists.ebbs.com.au
- Subject: Good morning :)
- Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
- Content-Transfer-Encoding: 7bit

I think that maybe the Sender: line is whats upsetting it.
The From: line looks correct to me.

Any help appreciated.

Robert Davidson.
hyla at mail.ebbs.com.au

More information about the Mailman-Users mailing list