[Mailman-Users] Problem...

Tim Pozar pozar at lns.com
Sun Feb 11 09:02:03 CET 2001

I am running into a bit of a problem.   Mail gets into the queue
directory qfiles but will stay there as it doesn't seem to be
getting processed.  When /usr/local/mailman/cron/run_queue is
executed I get this mail sent to root...

Date: Sat, 10 Feb 2001 23:53:01 -0800 (PST)
From: root at sfsi.org (Cron Daemon)
To: mailman at sfsi.org
Subject: Cron <mailman at pink> /usr/local/bin/python /usr/local/mailman/cron/run_queue
X-Cron-Env: <SHELL=/bin/sh>
X-Cron-Env: <HOME=/usr/local/mailman>
X-Cron-Env: <PATH=/usr/bin:/bin>
X-Cron-Env: <LOGNAME=mailman>
X-Cron-Env: <USER=mailman>

Traceback (most recent call last):
  File "/usr/local/mailman/cron/run_queue", line 46, in ?
  File "/usr/local/mailman/cron/run_queue", line 41, in main
  File "/usr/local/mailman/Mailman/OutgoingQueue.py", line 114, in processQueue
AttributeError: TrySMTPDelivery 

Nothing is showing up in the mailman/logs files.  

I am running Python 2.0 and Mailman 2.0.1.

I am stymied.  Any thoughts?  And thanks...

  Snail: Tim Pozar / LNS / 1978 45th Ave / San Francisco CA 94116 / USA
               POTS: +1 415 665 3790  Radio: KC6GNJ / KAE6247
"It's a damn poor mind that can only think of one way to spell a word."
                        - Andrew Jackson
"What is wanted is not the will to believe, but the will to find out,
    which is the exact opposite."              - Bertrand Russell

More information about the Mailman-Users mailing list