[Mailman-Users] List recieves, but doesn't send...

Jon Carnes jonc at haht.com
Sat Nov 3 05:38:54 CET 2001

Did you setup your crontab entries?

su to the mailman user and check out "crontab -e".  If you have setup the
crontab entries (a full page worth including comments), then run the qrunner
script (as seen in crontab) by hand, and see what it says.

Jon Carnes
----- Original Message -----
From: "Tim Stoop" <t.stoop at ehrmweb.nl>
To: <mailman-users at python.org>
Sent: Friday, November 02, 2001 10:40 AM
Subject: [Mailman-Users] List recieves, but doesn't send...

> Hi people,
> I just installed Mailman 2.0.6 on Linux Debian. No, not the .deb, I
> the source myself. No trouble here. When I created a test-list, I got nice
> messages saying I was list owner and a welcome-message after I registered
> myself as user. But, when I send mail to the list, I just isn't send...
> $prefix/logs/smtp en error are both empty, syslog contains lines like:
> Nov  2 16:34:45 Obelisk postfix/local[906]: 1FBF41E:
> to=<test at mi.hi.fontys.nl>, relay=local, delay=0, status=sent
> ("|/usr/local/mailman/mail/wrapper post test")
> I get no return message, but the messages aren't sent out. What is wrong
> here? I use Postfix, btw.
> I used the mailman.deb before and it worked without trouble. But as I was
> reinstalling my server, I wanted the newest version. Only this just
> seem to work?
> Any ideas?
> Kind regards,
> Tim Stoop
> ------------------------------------------------------
> Mailman-Users maillist  -  Mailman-Users at python.org
> http://mail.python.org/mailman/listinfo/mailman-users

More information about the Mailman-Users mailing list