[Mailman-Users] Mail not getting through, but w/ no error message

Jon Carnes jonc at nc.rr.com
Fri Mar 29 02:01:01 CET 2002

You may have a rights issue. 
  su - mailman

if that comes up clean, try editing /etc/mail/access and adding the ip 
address of your server followed by the keword "RELAY"

That should brute force Sendmail to allow any mail from this machine to be 

 --- Original Message: Thursday 28 March 2002 10:50 am ---
> Ok, so after some help from a few very awesome folks... I reconfigured
> mailman using the --with-mail-gid=1
> the email i was receiving back said that it was looking for gid 6 but was
> getting gid 1, so I recompiled with that gid. I looked through etc/passwd
> and the daemon is set as gid 1. I dont know what that means, but I went
> with it anyway...
> well, now when I send a message to a listserv,  I do not receive an email
> telling me that the gid is wrong, but the email also does not get through
> to the members of the listserv. Its as if it just gets stuck somewhere...
> Any ideas? Any log files I could look at for clues?
> Everything else is still working great, web stuff still works, it still
> sends out welcome messages when you add people to groups, etc...
> If its any help, the mail server is linux based. I am actually operating
> a web server from a win2k box and the mail server from a separate unix
> box, the web stuff is administered from the ip of the mailserver.
> (
> With that being said, should i just put myself out of my misery, or are
> there any ideas?
> thanks
> russ
> ------------------------------------------------------
> Mailman-Users mailing list
> Mailman-Users at python.org
> http://mail.python.org/mailman/listinfo/mailman-users
> Mailman FAQ: http://www.python.org/cgi-bin/faqw-mm.py

More information about the Mailman-Users mailing list