[Mailman-Users] Mailman on RH73 - not sending mail

Michael Pike mpike at nnmcmed.ihs.gov
Wed Sep 4 23:03:16 CEST 2002

I've went around and around with this thing for hours... I am at my 
last desperate hope - the mailing list.

I am on RH73...

I have the web front ends working, and can even subscribe and get 
messages.... but when I reply to the "welcome/confirmation" message, 
mailman does not respond....

I've checked the aliases file, I've rebuilt them with newaliases...

I look at the /var/log/maillog, and it looks fine... I even screwed 
with GID for mail... no luck...

so I fudged some data into WRAPPER... and WRAPPER makes an entry into 
maillog when it doesn't work.... 

Anyhow, I am stumped... here is all the info, any help is GREATLY 

My aliases file:

## eseries mailing list
## created: 04-Sep-2002 mailman
eseries:                 "|/home/mailman/mail/wrapper post eseries"
eseries-admin:           "|/home/mailman/mail/wrapper mailowner 
eseries-request:         "|/home/mailman/mail/wrapper mailcmd eseries"
eseries-owner:           eseries-admin


My maillog - showing proof email is coming in, and routing to the 
wrapper script (which also has a sym link in /etc/srsh):

Sep  4 13:47:24 nnmcmed sendmail[23515]: g84JlOn23514: 
rapper mailcmd eseries" , ctladdr=<eseries-request at nnmcmed.ihs.gov> 
(8/0), delay
=00:00:00, xdelay=00:00:00, mailer=prog, pri=31034, dsn=2.0.0, 


any ideas?


Michael Pike
Northern Navajo Medical Center
Information Techonology Development
The NNMC E-Series - Perfecting Healthcare Information Technology

More information about the Mailman-Users mailing list