[Mailman-Users] List not distributing posts

Franco, Ruben rufranco at utep.edu
Thu Apr 22 03:16:08 CEST 2004

Listserv seems to have started working again after removing a couple of "lock" files from the "mailman/locks" directory.  Did this acutally fix the issue or was it coincidental?


-----Original Message-----
From: mailman-users-bounces at python.org
[mailto:mailman-users-bounces at python.org]On Behalf Of Franco, Ruben
Sent: Wednesday, April 21, 2004 6:04 PM
To: mailman-users at python.org
Subject: [Mailman-Users] List not distributing posts

	We are running a listserv on  RedHat 6 system with Mailman 2.0.  The posts seem to reach the machine and we see the following entry in the maillog:

"listserv sendmail[4234]: i3LKrnH04234: from=<test-admin at listserv.utep.edu>, size=880, class=-60, nrcpts=1, msgid=<200404212053.i3LKrnH04234 at listserv.utep.edu>, proto=ESMTP, daemon=MTA, relay=IDENT:nobody at localhost.localdomain []"

	But we never see additional entries for these posts to show them going out to the list members.  Earlier today we would see entries such as:

"listserv sendmail[4236]: i3LKrnH04234: to=<username at utep.edu>, delay=00:00:00, xdelay=00:00:00, mailer=esmtp, pri=138880, relay=smtp.utep.edu. [], dsn=2.0.0, stat=Sent (Ok: queued as ACCF111F8D2)"

	The only other messages we can find that could be related to this problem is in the following in the grunner log:

"Could not acquire qrunner lock"

NOTE: The problem is limited to listservs as we are able to send and receive e-mail to individual user accounts (both local and remote).

Any assistance will be greatly appreciated.


Mailman-Users mailing list
Mailman-Users at python.org
Mailman FAQ: http://www.python.org/cgi-bin/faqw-mm.py
Searchable Archives: http://www.mail-archive.com/mailman-users%40python.org/

More information about the Mailman-Users mailing list