[Mailman-Users] mailman not send mail

Troy Richard trichard at techovations.com
Wed Jun 9 18:52:09 CEST 2004

Hey guys,

I have install mailman and everything looks to be working fine except when
I try to post to a mailing list.  I can see the email come into my qmail
mail server and just set in the email accounts mail directory.  I can
subscribe/unsubscribe and get those emails just fine.  It is like when the
list emails come in mailman doesn't know what to do with them.  I think I
have all my aliases set up correctly (posted below).  I've looked through
the archives and have seen several others with this problem, but no
solution posted.  Help please.

Here is what my aliases are setup as:

.qmail-* = the file
and after the : is the command that is in the file.

.qmail-xterra:|preline /usr/local/mailman/mail/mailman post Xterra
.qmail-xterra-admin:|preline /usr/local/mailman/mail/mailman admin Xterra
.qmail-xterra-bounces:|preline /usr/local/mailman/mail/mailman bounces
Xterra .qmail-xterra-confirm:|preline /usr/local/mailman/mail/mailman
confirm Xterra .qmail-xterra-join:|preline /usr/local/mailman/mail/mailman
join Xterra .qmail-xterra-leave:|preline /usr/local/mailman/mail/mailman
leave Xterra .qmail-xterra-owner:|preline /usr/local/mailman/mail/mailman
owner Xterra .qmail-xterra-request:|preline
/usr/local/mailman/mail/mailman request Xterra
.qmail-xterra-subscribe:|preline /usr/local/mailman/mail/mailman subscribe
.qmail-xterra-unsubscribe:|preline /usr/local/mailman/mail/mailman
unsubscribe Xterra

Thanks for any help


More information about the Mailman-Users mailing list