[Mailman-Users] Mailman "webcreate" page and proxy-ing problems

Scott Brown scott-brown at rogers.com
Sat Oct 2 01:06:34 CEST 2004

On or off, doesnt seem to make a difference...

Here's an URL that shows the issue:


The footer to the page correctly links "rbua_announce" to the proper
"listinfo" page.   The "webmaster at rbua.org" is  correctly linked as the
owner email... The "rbua_announce administrative interface" is linked to the
correct "admin" page...

But then the "overview" page connects back to /localhost/   ...?    I
honestly dont believe it did this under 2.0.x

If the other links on the page are all linking correctly, even with going
through the proxy... whats up with the last one?  Shouldnt it be generated
based on the same conceptual basis .. by pulling the domain out of the url?

Barry - Is this something I should submit as a bug, or is this something
I've got to patch on my own?

> -----Original Message-----
> From: Jim Tittsler [mailto:jwt at OnJapan.net]
> Sent: October 1, 2004 6:31 PM
> To: Scott Brown
> Subject: Re: [Mailman-Users] Mailman "webcreate" page and proxy-ing
> problems
> On Fri, Oct 01, 2004 at 03:50:23PM -0400, Scott Brown wrote:
> > Actually, it seems to be set to "On"  (I dont have any
> notes about setting
> > this under 2.0.x..)
> >
> > [root at apollo /home/mailman/Mailman]# grep VIRTUAL_HOST_OVERVIEW *.py
> > Defaults.py:VIRTUAL_HOST_OVERVIEW = On
> > Utils.py:    if mm_cfg.VIRTUAL_HOST_OVERVIEW and host:
> > [root at apollo /home/mailman/Mailman]#
> If you aren't actually using Mailman's virtual host feature,
> setting it to No (or 0, or Off) may change the hostname used.

More information about the Mailman-Users mailing list