[Mailman-Users] htdig configuration question - CGI not working

Sruli Shaffren sruli at alsonetworks.com
Sun Dec 18 18:41:52 CET 2005

Hi.  I've solved this.  I seemed to have had two copies of the CGI programs,
one in /usr/share/mailman and the other in /var/www/mailman - I guess one
was from a botched install.  Once I made sure mmsearch and htdig were in the
right place, all was well.  I must have done the htdig configure with the
wrong directory.

Thanks for your help, 

Sruli Shaffren
Also Networks
sruli at alsonetworks.com

-----Original Message-----
From: Mark Sapiro [mailto:msapiro at value.net]
Sent: Saturday, December 17, 2005 11:16 PM
To: Sruli Shaffren; mailman-users at python.org
Subject: Re: [Mailman-Users] htdig configuration question - CGI not working

Sruli Shaffren wrote:

>Hi.  I'm runniiing Mailman 2.1.6 and have installed htdig 3.1.6, and 
>integrated with mailman as per directions in HOWTOs I have found on 
>this list and elsewhere.

Does this mean you have installed patches 444879 and 444884?

>The installation of htdig itself seems okay, as does mailman.  I'm able 
>to use htdig standalone.  But when I try to access 
>I get a 404 error.  

The various patched makefile.in files when configured by configure and run
via 'make install' should add htdig and mmsearch wrappers to the cgi-bin
directory in your mailman installation. In addition, the patches should add
links to the archives of the form




>All the normal mailman functions in that directory work fine, just the 
>ones added by the htdig integration come up not found.
>I'd love to get this to work.  Any suggestions?

Have you modified the patches in any way? In particular, have you replaced
'mmsearch' with 'htsearch' anywhere?

Mark Sapiro <msapiro at value.net>       The highway is for gamblers,
San Francisco Bay Area, California    better use your sense - B. Dylan

More information about the Mailman-Users mailing list