[Mailman-Users] Incorrect links after list creation

Spyro Polymiadis spyropolymiadis at kromestudios.com
Thu Jan 4 00:17:52 CET 2007

Mark Sapiro wrote:
> You are correct.
> The create script set the list's web_page_url attribute using the web
> host and DEFAULT_URL_PATTERN. Thus it had no trailing slash and those
> two links on the create response page were missing the slash.
> But, the next time the list is loaded, some attributes are 'sanity
> checked', and this process adds the missing trailing slash to
> web_page_url, and it is correct from then on

Ah ok - so in actual fact all the links theoretically should have been 
missing that slash - but the "sanity check" added them in.... is there a 
way to get the sanity checker to "auto fix" those 2 links as well for 
the future? if someone forgets the slash again? - other than that - 
everything else seems to work fine still ;)


This message and its attachments may contain legally privileged or confidential information. This message is intended for the use of the individual or entity to which it is addressed. If you are not the addressee indicated in this message, or the employee or agent responsible for delivering the message to the intended recipient, you may not copy or deliver this message or its attachments to anyone. Rather, you should permanently delete this message and its attachments and kindly notify the sender by reply e-mail. Any content of this message and its attachments, which does not relate to the official business of the sending company must be taken not to have been sent or endorsed by the sending company or any of its related entities. No warranty is made that the e-mail or attachment(s) are free from computer virus or other defect.

More information about the Mailman-Users mailing list