[Mailman-Users] single list has stopped working while others continue to work

Wallace Winfrey wally at booyaka.com
Tue May 22 01:59:52 CEST 2007


I am running mailman v.2.1.5 (installed from source) on RHEL ES 3 using
kernel 2.4.21-47. We are using Sendmail 8.12.11. We have been running
this version of mailman successfully for the last two years with few

However, today I seem to have run into a real head-scratcher. We run a
dozen or so lists, most of which are unmoderated, two-way lists. We also
run a couple moderated, one-way announcement lists, one of which seems
to have stopped working sometime this afternoon. The rest of our lists
continue to function normally, but this particular list doesn't seem to
be working at all.

As I mentioned above, this is a moderated list, so when I post, I expect
to see a moderation message by email, and the moderation request appear
in the web management interface. However, neither of these things seems
to happen.

I can see sendmail handing it off to mailman just fine:

May 21 16:59:54 sly sendmail[4071]: l4LMxs3W004071:
from=<wally at cycling74.com>, size=806, class=0, nrcpts=1,
msgid=<46522468.80709 at cycling74.com>, proto=ESMTP, daemon=MTA,
relay=intranet.cycling74.com []

May 21 16:59:54 sly sendmail[4072]: l4LMxs3W004071:
to="|/usr/local/mailman/mail/mailman post cycling74-announcements",
ctladdr=<cycling74-announcements at sly.cycling74.com> (8/0),
delay=00:00:00, xdelay=00:00:00, mailer=prog, pri=31050, dsn=2.0.0,

However, that's it. Nothing else happens. There's nothing in the logs,
no errant locks in ~mailman/locks/, nothing that I could glean from
perusing the FAQ entry at:


Anyone have any ideas? We have another list that's set up with the exact
same options, just named differently and with a different subscriber
list, but it seems to be working just fine.



More information about the Mailman-Users mailing list