[Mailman-Users] Virtual domain not quite working on HTTP (but fine on SMTP)

Rick Moen rick at linuxmafia.com
Thu Jun 18 20:47:57 CEST 2009

Quoting Mark Sapiro (mark at msapiro.net):

> Yes it is. 'listinfo' is a CGI. You need a
> ScriptAlias /mailman/ "/usr/local/mailman/cgi-bin/"

The Apache conf has:
ScriptAlias /mailman/ /usr/lib/cgi-bin/mailman/

I didn't harp on that in either of my posts because I _had_ pointed out 
that the Mailman Web pages _do work_ for the default host -- and also
invited people to have a look at http://linuxmafia.com/mailman/listinfo
and subpages thereof, if they had any doubts.

-=but=-, the above ScriptAlias was neatly tucked into the stanza for the
default host.  And:

> (or whatever the correct path is) in your httpd.conf where it will
> apply to the lists.linuxgazette.net host. I.e. it needs to be in the
> VirtualHost block for each host with lists or it needs to be outside
> of the virtual hosts section so it applies globally.

That was it!  Fixed, now.

Damn.  Bear in mind, I've just had a forced transition from Apache 1.3.x
to Apache2 (on account of sudden destruction of the old box), so my
excuse is that Debian's Apache2 conffile setup is rather different from 
what I was used to.

Thank you, Mark.  And thank you, good gentleman all.

Cheers,                      Notice:  The value of your Hofstadter's Constant 
Rick Moen                    (the average amount of time you spend each month 
rick at linuxmafia.com          thinking about Hofstadter's Constant) has just 
McQ!  (4x80)                 been adjusted upwards.

More information about the Mailman-Users mailing list