[Mailman-Users] Moved to new server - new mail not showing up in moderation

Scott Race scott at 916networks.com
Fri Aug 27 23:12:04 CEST 2010

Actually - this might be resolved.  I am not sure what was causing it - I did find the DEFAULT_HOST in the Defaults.py set to the old server name - thought that would have been overriden by my correct entries in mm_cfg.py - but fixed and restarted the mailmanctl process and it appears to be working fine...

-----Original Message-----
From: mailman-users-bounces+scott=916networks.com at python.org [mailto:mailman-users-bounces+scott=916networks.com at python.org] On Behalf Of Scott Race
Sent: Friday, August 27, 2010 1:30 PM
To: mailman-users at python.org
Subject: [Mailman-Users] Moved to new server - new mail not showing up in moderation


First, thanks for all the help with the htdig issues I had - finally resolved them, will post back shortly on what I found and did to correct.

I am migrating lists from and old Debian server to a new Red Hat server, in the middle of it now and all lists are down til I can figure this out.

I was able to move the lists successfully, the archives come up, they are searchable, list config works, etc.

When posting to the list from a subscribed email, I receive an email back that the post is in moderation, which we expect.  However, the message never reaches the moderation queue.

Ive searched through the /mailman/logs and /var/log/maillog and havent found anything that jumps out at me.  Rebooted the server and made sure mailmanctl was running….any ideas on something I can check?  I feel lke I am missing something simple.

FYI - new lists works fine, its just the migrated lists.
Mailman-Users mailing list Mailman-Users at python.org
Mailman FAQ: http://wiki.list.org/x/AgA3
Security Policy: http://wiki.list.org/x/QIA9
Searchable Archives: http://www.mail-archive.com/mailman-users%40python.org/
Unsubscribe: http://mail.python.org/mailman/options/mailman-users/scott%40916networks.com

More information about the Mailman-Users mailing list