<html xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns:m="http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<meta name="Generator" content="Microsoft Word 15 (filtered medium)">
<style><!--
/* Font Definitions */
@font-face
        {font-family:"Cambria Math";
        panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4;}
@font-face
        {font-family:Calibri;
        panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}
/* Style Definitions */
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0in;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:11.0pt;
        font-family:"Calibri",sans-serif;}
a:link, span.MsoHyperlink
        {mso-style-priority:99;
        color:blue;
        text-decoration:underline;}
span.EmailStyle18
        {mso-style-type:personal-reply;
        font-family:"Calibri",sans-serif;
        color:windowtext;}
.MsoChpDefault
        {mso-style-type:export-only;
        font-size:10.0pt;
        font-family:"Calibri",sans-serif;}
@page WordSection1
        {size:8.5in 11.0in;
        margin:1.0in 1.0in 1.0in 1.0in;}
div.WordSection1
        {page:WordSection1;}
--></style><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026" />
</xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapelayout v:ext="edit">
<o:idmap v:ext="edit" data="1" />
</o:shapelayout></xml><![endif]-->
</head>
<body lang="EN-US" link="blue" vlink="purple">
<div class="WordSection1">
<p class="MsoNormal">That was a neat idea! I added the ‘-o’ to the plot. My current workbench setup is currently tied to a power supply outputting 1.2v. The data is then read for approximately 0.108 (108 ms) - 0.1096 seconds (109.6 ms) and then displayed on
 the plot. I have a debug version running that shows there is a range of 160-170 entries in the list, all valid floats. Thus the plot that should be displayed is a straight line at 1.2 with ~160 dots.<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal">As the data was collected and displayed I saw variance in the plots. Most plots looked like this
<a href="https://imgur.com/gallery/bEXc3t9">https://imgur.com/gallery/bEXc3t9</a>, with about 7 or 8 equally distanced dots. This plot also shows an additional dot around the x=30 coordinate. Other plots had a ton of dots in between selected nodes, and then
 nothing between others, like this <a href="https://imgur.com/gallery/AezWLck">https://imgur.com/gallery/AezWLck</a>. These 7/8 dots though are consistent throughout all of the plots.
<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal">Which is curious? Why would only select values be displayed while others are not? Why on some scans are there LOTS of dots, and others barely any?<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal"><o:p> </o:p></p>
</div>
</body>
</html>