[PyAthens] Κάλεσμα για συμμετοχή σε FOSSCOMM 2011

FOSSCOMM Patras 2011 patras at fosscomm.gr
Fri Apr 1 20:20:21 CEST 2011


Η FOSSCOMM είναι το συνέδριο των Κοινοτήτων Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο από μια Κοινότητα σε συνεργασία με ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα.

Η FOSSCOMM 2011 διοργανώνεται από την Κοινότητα PLUG (Patras Linux Users Group) της Πάτρας και το Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Πληροφορικής (Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών/ Υπολογιστικό Κέντρο) του Πανεπιστημίου Πατρών στις 7-8 Μαΐου 2011.

Η οργανωτική επιτροπή της FOSSCOMM 2011 σας προσκαλεί να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για παρουσιάσεις σχετικές με "Free and Open Source Software" στα πλαίσια της φετινής διοργάνωσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν την πρότασή τους στο site της διοργάνωσης, http://patras.fosscomm.gr/submit . Οι γενικές κατηγορίες παρουσιάσεων, χωρίς να είναι δεσμευτικές, είναι Users, Developers και IT Specialists ανάλογα με τις ομάδες ενδιαφερόμενων ακροατηρίων (target group).

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής παρουσιάσεων είναι η 12 Απριλίου 2011.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φετινή διοργάνωση μπορείτε να βρείτε στο http://patras.fosscomm.gr . Για οποιοδήποτε άλλο θέμα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο patras at fosscomm.gr

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mail.python.org/pipermail/pyathens/attachments/20110401/43276c99/attachment.html>


More information about the PyAthens mailing list