Hello,<div><br></div><div>I&#39;m taking a look at some failing tests in the buildbot and trying to mirror them here on my local machine, but the tests are giving me the following error:</div><div><br></div><div><span style="font-family:helvetica, arial, freesans, clean, sans-serif;font-size:11px;line-height:14px;background-color:rgb(255, 255, 255)"><pre style="margin-top:0px;margin-right:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;padding-top:0px;padding-right:0px;padding-bottom:0px;padding-left:0px;line-height:1.4em;font-family:&#39;Bitstream Vera Sans Mono&#39;, Courier, monospace">

<div style="margin-top:0px;margin-right:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;padding-top:0px;padding-right:0px;padding-bottom:0px;padding-left:1em;line-height:1.4em">  File &quot;/Users/mitchellh/code/3rdparty/python/pypy/pypy/interpreter/pyframe.py&quot;, line 193, in pushvalue</div>


<div style="margin-top:0px;margin-right:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;padding-top:0px;padding-right:0px;padding-bottom:0px;padding-left:1em;line-height:1.4em">    self.locals_stack_w[depth] = w_object</div>
<div style="margin-top:0px;margin-right:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;padding-top:0px;padding-right:0px;padding-bottom:0px;padding-left:1em;line-height:1.4em">IndexError: list assignment index out of range</div>
<div style="margin-top:0px;margin-right:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;padding-top:0px;padding-right:0px;padding-bottom:0px;padding-left:1em;line-height:1.4em"><br></div></pre>
</span>The full stack trace: <a href="https://gist.github.com/e458477a6c60c3d15b9c" target="_blank">https://gist.github.com/e458477a6c60c3d15b9c</a></div><div><br></div><div>And the command I&#39;m running: <span class="Apple-style-span" style="font-family: &#39;Bitstream Vera Sans Mono&#39;, Courier, monospace; font-size: 12px; line-height: 16px; white-space: pre; background-color: rgb(255, 255, 255); ">pypy&gt; CC=gcc python pytest.py -s lib-python/2.7/test/test_distutils.py </span></div>

<div><span class="Apple-style-span" style="font-family: &#39;Bitstream Vera Sans Mono&#39;, Courier, monospace; font-size: 12px; line-height: 16px; white-space: pre; background-color: rgb(255, 255, 255); "><br></span></div>

<div>I&#39;m running &quot;pytest.py&quot; with CPython 2.7.1 although the same result occurs when I try with PyPy 1.6.0. </div>
<div><br>I know there must be something wrong on my system since the buildbot sees something completely different. Can someone please point me in the right direction?</div><div><br></div><div>Thanks,</div><div>Mitchell</div>