So no one has an answer for why passing flags and the values the flags need through subprocess does not work? I would like an answer. I've examined all the examples I could find online, which were all toy examples, and not helpful to my problem.<br>
<br><div class="gmail_quote">On Thu, Jun 18, 2009 at 7:40 PM, Tyler Laing <span dir="ltr"><<a href="mailto:trinioler@gmail.com">trinioler@gmail.com</a>></span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
I've been trying any variation I can think of to do this properly, but here's my problem:<br><br>I want to execute this command string: vlc -I rc <br><br>This allows vlc to be controlled via  a remote interface instead of the normal gui interface. <br>

<br>Now, say, I try this from subprocess:<br><br>>>>p=subprocess.Popen('vlc -I rc test.avi'.split(' '), shell=False, stdin=subprocess.PIPE, stdout=subprocess.PIPE, stderr=subprocess.PIPE)<br><br>
But I don't get the remote interface. I get the normal gui interface. So how do I do it? I've tried passing ['vlc', '-I', 'rc'], I've tried ['-I', 'rc'] with executable set to 'vlc'. I've had shell=True, I've had shell=False. I've tried all these combinations.<br>

<br>What am I doing wrong?<br clear="all"><font color="#888888"><br>-- <br>Visit my blog at <a href="http://oddco.ca/zeroth/zblog" target="_blank">http://oddco.ca/zeroth/zblog</a><br>
</font></blockquote></div><br><br clear="all"><br>-- <br>Visit my blog at <a href="http://oddco.ca/zeroth/zblog">http://oddco.ca/zeroth/zblog</a><br>