[Spambayes] Outlook plugin error

Moore, Paul Paul.Moore at atosorigin.com
Mon Mar 10 09:08:05 EST 2003


[Spam marked with a score of 0%, but with clear spam status in the clues]

From: Mark Hammond [mailto:mhammond at skippinet.com.au]
>> I'm wondering if the problem has anything to do with the fact that the
>> spam field is set before the message is moved.

> Further, when you see this behaviour, can you immediately check the
> Pythonwin debug window for a message?  Each message processed should have a
> message that indicates its spam disposition - the first thing I need to know
> is if such mails fire this debug trace.

Actually, the only time I've seen it happen since that message is when the
plugin is doing "catchup" when I first start Outlook in the morning, and it
goes and processes a load of messages (400-odd this morning) from the server.

I checked the traceutil output, and the message with a 0% score is not in
there. The message has a spam property of 0%, and the clues show 100% spam:

Spam Score: 1


word                                spamprob         #ham  #spam
'*H*'                               0                   -      -
'*S*'                               1                   -      -
'damages'                           0.019311          566      8
'austin,'                           0.184822           13      2
'related'                           0.205474          263     50
'such'                              0.221215          879    184
'these'                             0.321268         1464    511
'skip:c 10'                         0.339304         1975    748
'for'                               0.347324         6260   2457
'makes'                             0.347573          410    161
'skip:f 10'                         0.359639          681    282
'box'                               0.37294           504    221
'list'                              0.374491         2498   1103
[rest omitted...]

Paul.



More information about the Spambayes mailing list