[Spambayes] Initial Start Up Problems

Meyer, Tony T.A.Meyer at massey.ac.nz
Tue Sep 9 14:21:24 EDT 2003


> Sorry to keep pestering you but I think I'm almost there. I 
> have the pop3proxy working. The only problem is that I can't 
> get the test and review pages from the user interface, the 
> configure page has gone missing too, even when pop3proxy is 
> running.

If all those pages are missing, then I suspect they all are (if it looks
like the front page is there, it might just be the browser cache).

> You said something in your last email about trying 
> the proxy on a different port. It only works for incoming 
> mail when it is set to 110 but I've tried it with other 
> numbers (you suggeste 9980) to access the above pages. I t 
> didn't work. Do you have any other suggestions?

You're changing the port that the interface is on, not the port that the
proxy is served on, right?  If you use the '-u' switch, this changes the
*interface* port.  For example, if you run "pop3proxy.py -u 8881" you
will find the interface at <http://localhost:8881>.  To change the port
that the proxy is served on, you use the configuration page
(preferably), and then change your mail client to use the port that you
have chosen.  If pop3proxy is working, then you should leave the proxy
port alone.  You might need to change the interface port, though,
depending on your system.

> At the moment I am not using the stmpproxy for outgoing mail, 
> I'm connecting straight to my mail server. Idon't suppose 
> could be causing any problems?

No, using smtpproxy is completely optional.

=Tony Meyer



More information about the Spambayes mailing list