[Mailman-Users] list-request at ... mail address nonexistent?

David Vaught-Alexander dave at biojazz.com
Tue Apr 18 21:22:48 CEST 2000


I just installed mailman (1.0-1 rpm from RedHat's secure server CD)) for the
first time. Everything appeared to be going smoothly until I attempted to
subscribe to a list. The email is being sent to list-request at mydomain.com
(where list is the list name). I assume here that any subscribing or other
interactions with the list functions are to be sent to the list name with
"-request" appended to the list name. Anyway, my server (RedHat Linux 6.1)
doesn't recognize that as a valid email address. IOW, it bounces.

Can anyone tell me how to  fix this? Is it a matter of adding some more to
my /etc/aliases file?


p.s. other than this problem, installation was a breeze and the features
appear to be just what I was looking for.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mail.python.org/pipermail/mailman-users/attachments/20000418/cef226ea/attachment.html 
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: image/jpeg
Size: 2743 bytes
Desc: not available
Url : http://mail.python.org/pipermail/mailman-users/attachments/20000418/cef226ea/attachment.jpe 
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: David Vaught-Alexander.vcf
Type: text/x-vcard
Size: 358 bytes
Desc: not available
Url : http://mail.python.org/pipermail/mailman-users/attachments/20000418/cef226ea/attachment.vcf 

More information about the Mailman-Users mailing list