[Mailman-Users] one dead list (all others fine)

Peter Saint-Andre stpeter at jabber.org
Thu Jun 10 14:39:23 CEST 2004

Also, running 'bin/check_db jadmin' results in no complaints.


On Wed, Jun 09, 2004 at 06:30:23PM -0500, Peter Saint-Andre wrote:
> Last week, one of the mailing lists for which I'm an admin stopped
> sending out messages (I was gone, so I didn't notice until today). All
> the other lists on this same server are functioning properly. The list
> (jadmin at jabber.org) has fairly high volume but so do other lists on the 
> server. We are running Mailman 2.1.3 (upgraded in February, no troubles 
> since then, well, other than some posts not being archived -- we'll 
> leave that for another message) on Debian testing with Postfix. The 
> perms for this list seem fine (same as other lists on the machine). I 
> have enabled emergency moderation and posts to the list are now held in 
> the admin queue, but if I approve a message it does not get distributed 
> to the list. Neither is mail to jadmin-admin at jabber.org delivered to the 
> list admins. The last timestamp on the mbox file for this list is
> 2004-06-02T17:17 (no mail sent since then). 
> I'm puzzled. Any suggestions would be most appreciated.
> BTW, before sending this mail I did the following:
> 0. Ran the check_perms script.
> 1. Verified that cron is running.
> 2. Checked aliases and ran newaliases.
> 3. Verified that postfix doesn't use smrsh.
> 4. Checked interface (other lists working fine).
> 5. Checked that qrunner is working fine.
> 6. Checked for locks (none on the offending list).
> 7. Checked logs but don't see any egregious errors.
> 8. Cleared out the qfiles.
> 9. Checked SMTPHOST (other lists working fine).
> Since this list is the main list for administrators of Jabber servers 
> (the IM equivalent of mailman-users, if you will), I'm eager to get it 
> running again.
> Many thanks.
> Peter

More information about the Mailman-Users mailing list