[Mailman-Users] Mail problem

Jerry Feldman gaf at blu.org
Tue Feb 3 14:19:09 CET 2004

Hash: SHA1

On Tue, 3 Feb 2004 07:08:20 -0600
"Crume, Michael W" <CrumeMichaelW at uams.edu> wrote:

> I am new to mailman and to UNIX so forgive any stupidity here.  I have
> set up mailman to run several Listserv's.  I created a new list called
> "test" to learn with.  It seemed to go well, I am able to created the
> list and to set it up via the web.  It will mail me a confirmation of
> the created list and send me a link back to it.  However, when I have
> had several people try to subscribe and send a message to the list.
> They can subscribe and they get a confirmation, but then cannot send
> to the list.  Can someone tell me what I need to check to cure the
> problem.
Did you set up the aliases correctly? What MTA are you using. The format
of the aliases for Sendmail and for Postfix are slightly different, and
for postfix, you must remove the colons (:). Other than that they are
the same. 

You can also look at your MTA logs to help determine what the problem
is. The mail log is in /var/log, and depending on your distribution or
Unix variant, it may be a bit different, but it will have a log of every
message recevied and sent by your system.

- -- 
Jerry Feldman <gaf at blu.org>
Boston Linux and Unix user group
http://www.blu.org PGP key id:C5061EA9
PGP Key fingerprint:053C 73EC 3AC1 5C44 3E14 9245 FB00 3ED5 C506 1EA9
Version: GnuPG v1.2.2 (GNU/Linux)


More information about the Mailman-Users mailing list